Ceramica Fiore

8 milioane de euro cifra de afaceri in 2009 si crestere previzionata de 50% in 2010

KAI Romania  a inregistrat  dupa primul an de activitate pe piata din Romania o cifra de afaceri in valoare de 8 milioane de euro. Astfel, compania si-a indeplinit obiectivul propus pentru 2009, odata cu intrarea pe piata locala de placi ceramice, in al treilea trimestru al anului trecut.

Poza conferinta KAI Spas si Rotaru

“La momentul intrarii noastre pe piata din Romania, se estimase deja o scadere de pana la 30% a segmentului de placi ceramice” a declarat Catalin Rotaru, Country Manager KAI Romania. “Mai mult, piata era  sufocata de o cantitate foarte mare de stocuri. Cu toate acestea, am reusit sa impunem pe piata produse noi iar vanzarile pe care le-am realizat s-au concretizat in atingerea cifrei de afaceri pe care o previzionasem pentru sfarsitul lui 2009”. 

Vidul creat pe piata de locala de productie de placi ceramice a contribuit decisiv la pozitionarea companiei si la constituirea unei retele puternice de parteneriate, pe toate canalele de vanzare: distribuitori locali, regionali si nationali, retele de bricolaj si magazine specializate in vanzarea de gresie si faianta.

Poza conferinta KAI pigmenti culoare

 “La intrarea pe piata am afirmat faptul ca suntem pozitionati de asa maniera incat ne putem comporta ca si producator local” a mentionat Rotaru. “Reactia pietei a confirmat, astfel ca pentru anul in curs estimam o crestere a business-ului KAI in Romania cu peste 50%, chiar daca piata va continua sa scada cu inca 5-10% “, a completat acesta.

Localizarea strategica a celor doua centre de productie ale companiei, la numai 140 de km de Bucuresti, echipamentele tehnologice avansate marca Sacmi, posibilitatea de a produce peste 10 formate de placi si posibilitatea de a livra in 24 de ore de la plasarea comenzii permit KAI Romania sa se pozitioneze si sa actioneze pe piata ca un producator local. Compania isi propune in urmatorii ani sa devina liderul pietei locale in furnizarea de placi ceramice, cu o cota de piata de 25-30% in 2012. 

Toate drepturile rezervate KAI Ceramics
Web design: Happy Web