Ceramica Fiore

Cromoterapia vine prin KAI- noile colectii in format 20x50

 

Obositi de culorile cenusii si mohorate din oras? Stresati de un program prea incarcat? Mereu in cautarea unui loc de relaxare sau a unui centru Spa? Noile colectii de gresie si faianta 20x50 oferite de Kai Ceramics prin brandul exclusivist Progres Ceramica transforma locuinta dvs intr-un spatiu in care sa va regasiti confortul si linistea.  Am pregatit patru colectii complete 20x50, potrivite oricaror preferinte estetice : Element, Magic, Aura, Enigma.  Prin cromoterapia oferita de cele 8 placi de faianta ale seriei Element veti stimula energia pozitiva si veti ajunge la starea de dispozitie pe care o doriti. Puteti alege gama coloristica in functie de ambientul pe care vreti sa-l creati: albastru pentru un efect linistitor si protector, verde sau violet pentru echilibru si tonus, iar pentru vitalitate si energie incercati rosu sau galben. Se spune ca portocaliul este imbatabil contra stressului cotidian. Dincolo de efectele terapeutice ale culorilor, putem vorbi de colectia Element ca fiind definita prin eleganta, stil si rafinament oferite de textura placilor de faianta si de designul floral al decorurilor.

Pentru iubitorii de muzica, KAI a conceput colectia Enigma, in tonuri pastelate de crème si moka. Portativele aurite desenate pe medalioanele care completeaza placa de baza a faiantei din colectia Enigma alterneaza cu un designul floral in stil iluminist. Toate acestea alaturi de lumanari aromate si muzica ambientala vor crea atmosfera perfecta pentru o seara relaxanta in care sa te lasi purtat de notele muzicale.

Colectia Aura are unul din cele mai frumoase decoruri .  Luxul si eleganta unui tapet scump sunt usor inlocuite de formele geometrice stilizate prezente pe cele doua variante ale medalioanelor faiantei purtand  ‘’Aura’’ in cap de lista: albastru - bleumarin si auriu sau crème si auriu.

Aceste colectii urmaresc tendintele in materie de format, textura si gama cromatica. Formatul faiantei este unul dreptunghiular cu dimensiunea de 20x50 cm, la fel ca si decorurile. Ele pot fi folosite nu doar la bai, astfel ca pentru cei care prefera placile ceramice in amenajare se preteaza si la incaperi gen living  sau bucatarii.

Colectia Magic este una de exceptie. Face parte din colectiile care ofera decoruri executate in tehnologie waterjett si medalioane si listuri din sticla in culori variate care se asorteaza cu placile de ceramica. Disponibila in 8 culori (crème, alb, albastru deschis, verde deschis, roz, portocaliu, rosu si negru), colectia Magic creeaza un joc magic de lumini si umbre prin textura fina a irizatiilor.

 

 

 

 

Toate drepturile rezervate KAI Ceramics
Web design: Happy Web