Ceramica Fiore

KAI a creat colectiile pentru baie dedicate celor mici

KAI Group s-a gandit sa alunge monotonia din casele dvs si pt aceasta va propune colectia Happy conceputa pentru toti membrii familiei, de la cel mai mic la cel mai mare.

Copii dvs vor indragi atit de mult baia, incat igiena de seara va deveni o placere si un moment de joaca inspirat de elefanteii, ursuletii si balenele de pe decorurile facute sa-i bucure pe cei mici.
Pentru fetite, KAI va ofera o baie intreaga in roz, culoarea preferata a micutelor printese, pline de elefantei care le acompaniaza de cate ori pasesc aici. Iar daca o fetita mai indrazneata iubeste o culoare mai vie, Happy ofera faianta si gresie portocalie cu ursuleti veseli pe placile de decor, care o vor saluta atunci cand ea va veni sa-si spele dintisorii.
Baietii au si ei baia lor. Daca prefera albastrul isi vor aminti de mare, pentru ca decorurile au desenate frumos barcute plutitoare ca in cartile cu povesti despre marinarii aventurosi.
Iar daca verdele este totusi culoarea favorita, balenele ai vor inspira cum sa inoate in oceane.
Si pentru ca adultii trebuie sa fie multumiti alaturi de cei mici, KAI le ofera toata gama de culori (alb, galben, orange, roz, albastru, verde, violet), fiecare culoare putand fi asortata cu un decor floral ingenios, care le va aduce mirosul de primavara in baie.

 

 

Toate drepturile rezervate KAI Ceramics
Web design: Happy Web