Ceramica Fiore

KAI va prezinta noile colectii pentru bucatarie

Colectiile pentru bucatarie semnate de KAI Group sunt concepute special pentru cei care isi doresc o bucatarie "a la carte". Indiferent daca ai o bucatarie mica sau mare, colectiile sunt facute sa se adapteze oricarui spatiu.

De altfel, obiectivul principal este ca bucataria sa devina camera ta preferata. Placile de faianta cu dimensiunile de 20x20 cm sunt ideale pentru acest gen de locatie. Multitudinea de decoruri si listuri permite un joc de forme care atrag atentia in mod placut asupra spatiului amenajat cu acestea. Seriile Toscana si Parma sunt perfect adaptabile atat unui mobilier clasic, elegant sau rustic, cat si unuia modern. Nuantele calde (bej, rosubrun) ofera o nota cozy si placuta acestei incaperi in care membrii familiei prefera sa se intalneasca pentru a lua masa impreuna si a-si impartasi ultimele intamplari din viata lor cotidiana. Nuanta de antracit avantajeaza bucatariile in care se doreste folosirea unor accente de culoare mai ferme si obtinerea unui decor mai sobru, elegant, tipic englezesc. Diversitatea listurilor ofera posibilitatea alegerii celor mai potrivite elemente de decor in functie de mobilier si spatiu. Astfel, se poate opta fie pentru listuri clasice, cu forme ce se regasesc la placile de decor (asa-numitele medalioane), fie pentru listuri in forma de trabuc, care demarcheaza mai bine spatiul dintre randurile de placi de faianta si care sunt mai elegante.

 

 

In sfarsit, celor care isi doresc o bucatarie inundata de lumina si culori KAI le ofera o noua colectie, "Multicolours 20x20", in ton cu sezonul de primavara-vara. Aceasta propune 8 culori (alb, galben, oranj, rosu, verde, turcoaz, albastru inchis si violet) care te vor inveseli in fiecare dimineata cand iti vei bea cafeaua. Colectia, al carei decor te surprinde prin compozitia abstracta, se imbina perfect cu un mobilier modern, minimalist. Ca sa nu ai emotii atunci cand alegi gresia, iar rezultatul sa fie perfect, KAI s-a gandit sa-ti usureze munca, oferindu-ti gresie de 33x33 cm, in aceeasi gama de culori ca faianta.

                            

Daca vrei ca spatiul amenajat cu placi sa fie mai compact si in ton cu ultimele tendinte in materie de finisaje ceramice, KAI te ajuta cu gama Borsalino, ale carei placi au formatul de 30x60 cm si imbraca perfect spatiile dintre corpurile suspendate si restul mobilierului de bucatarie. Poti alege intre alb, maro inchis si antracit sau poti combina aceste culori. Un perete cu Borsalino alb va aduce multa lumina si stralucire in bucataria ta. Placile de culoare inchisa, maro sau antracit vor fi un fundal potrivit pentru un mobilier de culoare deschisa, care va aduce o sclipire discreta datorita glazurii ingenioase. Textura acestor placi va da o nota eleganta ambientului si iti va oferi posibilitatea sa alegi un mobilier clasic sau modern. Indiferent de nevoile si gusturile tale, KAI are o solutie pentru fiecare caz in parte si te ajuta sa redescoperi frumusetea spatiilor amenajate cu placi ceramice. Oferta variata de culori, texturi si formate, dar si factorii ce tin de intretinere si igiena te vor determina cu siguranta sa optezi pentru acest material atat de generos si practic.

Toate drepturile rezervate KAI Ceramics
Web design: Happy Web