Ceramica Fiore

Materiale naturale prin tehnologia Digital Printing

Progresul este cuvantul de ordine in industria placilor ceramice. Ideile inovative devin o necesitate atunci cand ‘’’stapanul nostru’’, clientul, cere mai mult si mai mult de la finisajele casei sale. Venind in intampinarea nevoilor clientilor sai, caracterizati prin rafinament, bun gust dar si spirit practic, Progres Ceramica a dezvoltat colectii noi de gresie si faianta bazate pe tehnologia digital printing.

Designul acestor colectii este mult imbunatatit, aducand un plus de imagine brandului Progres Ceramica insa respectand un nivel de prêt scazut incat sa faciliteze achizitia produselor Progres Ceramica.

Prin tehnologia inovativa digital printing, Progres Ceramica ofera clientului o gama variata de gresie si faianta, din material portelanat care imita suprafetele naturale. Lemnul, piatra pot ajunge in casele clientilor prin colectiile digital printing de gresie si faianta, oferind un design primitor si personalizand spatiul locativ. Placile au dimensiuni variate ( 333x333, 160x333, 300x600), texturi si culori naturale ( tonuri de maro, bej, roscat, gri ). Utilitatea acestora vine tocmai din varietatea cromatica si dimensiunile usor de imbinat si montat. Si pentru ca o imagine spune cat o mie de cuvinte, am prezentat pe site cele 6 colectii care pot fi folosite atat ca si gresie, cat si faianta: Logos, Egea, Ulpia, Lego, Nepal, Atrium

 

Toate drepturile rezervate KAI Ceramics
Web design: Happy Web